keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Auts, räps ja pyllistys - alkuviikon tilannekatsaus

Elämme hiihtoloman aikaa mutta innokkaille reenaajillehan se tarkoittaa vain yhtä asiaa: tavallista enemmän reeniä! Viikko on alkanut sanalla sanoen tuskallisissa merkeissä. Jumissa ovat olkapäät, reidet ja pakarat ja olo on kokonaisuudessaan kuin kokovartalokipsissä. Portaissa kävely on ylivoimainen haaste ja auta armias, jos satut laskeutumaan kyykkyyn: takaisin ylös ei ole enää paluuta. Kaikesta kivusta, tuskasta, kolotuksesta ja särystä huolimatta oli ihanaa palata rilluttelureissulta Saksasta takaisin kunnollisen ruoan ja reenin pariin ja oli Änkyrääkin ihan kiva nähdä taas. Tunne taisi olla molemminpuoleinen - ainakin sunnuntain jalkareenistä päätellen. Silmissä sumeni ja taisinpa käväistä pikaisesti jo hämärän rajamaillakin. Mutta sellaista se on, kun on tällaiseen itsensä piinaukseen ryhtynyt.

Tämän päivän ohjelmistossa oli takareisi-pakaratreeni, belfieitä ja pienimuotoinen mallikeikka. Änkyrä ähisten ja puuskuttaen väänsi vatsoja reenin loppumetreillä, kun meitä yllättäen tultiin pyytämään Figure Fitclubin kaverikampanjan mainoskuvaan. Enkä lainkaan ihmettele! Mehän olemme Änkyrän kanssa varsinkin reenin jälkeisessä hehkussa todellista malliainesta. Kuka voisikaan vastustaa meikäläisen reenissä räjähtänyttä hiuspehkoa ja Änkyrän kolmen minuutin pre-workout pikameikkiä? Saattaa olla, että tuo potretti antaa meidän ihanasta salista hieman väärän kuvan: "Reenatkaa meillä niin tekin voitte näyttää variksenpelättimeltä, kasvattaa itsellenne tyrän tai vaihtoehtoisesti henkiset lihakset." Jossain hulluuden puuskassa tuli kuitenkin suostuttua ja nyt toivotaan vain, että Photoshop tekee tehtävänsä. Täytynee sitten jakaa lopullisesta tuotoksesta kuva täälläkin jahka se valmistuu ja on jossain esillä.

Ja lopuksi niistä belfieistä... Noh, miksipä minä niistä mitään selittäisin, kun kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. (Herkimmät lukijat, suosittelen teitä sulkemaan silmänne, kääntämään katseenne ruudun yläkulmaan ja painamaan punaista rastia.) Siispä, olkaa hyvät, tässä teille perseitä!






                                                                            Terkuin,

                                                                            Kamuli




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti