perjantai 6. maaliskuuta 2015

Habahaba tsut tsut, a nam nam nam? Hauis hukassa.

Halipatsuippa! Nyt on tämmönen superbloggari olo niin ajattelin nakata vielä tämmöstä lievähkösti kuvapainotteista settiä tulemaan! Elikkä tosissaan tänään reenattiin hauista ja toiveissahan olisi, että me se sieltä vielä joskus löydettäisiin. Pääpainohan meillä oli taas näissä selfieissä kuten kuvista varmasti huomaa, mutta kyllähän sekin hauista kasvattanee kun tarpeeksi räpsii. 

Kamuli kysyi tänään salilla niin ihanasti että "onko mun hauis nyt ihan pumpissa?". Minä siihen että kyllä, kaikki mitä sulla vaan on on nyt aivan pumpissa. Kummallakaan meillähän ei mainittavasti tuota hauberia ole vielä kehittynyt siis.


Alkuun väännettiin Scott-penkillä hauiskääntöjä taljassa.

Kuten Kamulin ilmeestä näkee niin teki tiukkaa ja oli tuskaa.

Sitten vähän tuettua hauiskääntöä käsipainoilla. Kuva lavastettu, ei sillä oikeasti sattunut tuo, öö höm, nelonenko sillä on jopa sattunut kouraan.

Supernaisellisena hän siinä vähän pumppailee.. Ja on hieno juurikasvu.

"Ota kuva mun hauiksesta, ota kuva mun hauiksesta!" Sori tässä iPhonessa ei tää laajakulma riitä et en oo varma mahtuuko se sun jättimäinen hauberi kuvaan. Huomaa kuitenkin kovin ylpeä ilme.

Siinä sitä roikuttiin. En tiiä muistelenko ihan väärin että isot pojat on tätä jokus prayeriksi haukkunu? Saatan muistaa väärin.

"Jumppaaminen on mukavaa!"
 Ja vielä pari kuvaa tästä meidän ihan huipusta hauberilaitteesta, tämä on kyllä huippu keksintö!

Luoja auta!


Alan kyllä näiden kuvien jälkeen vähän kyseenalaistaan tätä meidän treenitehoa kun ei meikäläiselläkään vissiin ilme edes värähdä..

Mehän pyritään tekemään 10-12 toistoa per sarja, sarjoja yks lämppä ja kolme kovaa (tai sitten ei yhtään kovaa kun näitä kuvia katsoo..).

Ja tämä hauispäivä vedettiin seuraavasti:
Hauiskääntö taljassa scott-penkillä, tuettu hauiskääntö käsipainoilla, hauiskääntö penkissä seisten, hauiskone.
Lisäksi tehtiin vatsat roomalaisessa penkissä sekä taljassa.

Ja ei vedetä aina pelkästään hauispäivää, vaan yleensä siinä on rinta tai selkä samassa. Nyt ollaan tässä vähän lomalla vaan otettu extraspesiaalipäiviä ja vedetty joka pirun lihas pakettiin. Voisin ehkä joku kerta vähän avata tätä meidän paskaa treeniohjelmaa (mitä me ei koskaan noudateta) tänne ja ruokajuttuja (muutaki ku karkkia) ja ja ehkä jonkinlaiset kirjoittaja esittelytkin. Kunhan kerkeän.

-Änkyrä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti