sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Hemaisevien hempukoiden konttaus-ja kuolematreeni.

Noniin tässä otettiin kattokaas tämmönen pikkunen blogitauko ku kävi tuo kahden postauksen (yhden per naama) kirjoittaminen ilmeisesti vähän turhan raskaaksi. Pyydämme kovasti anteeksi tätä vääryyttä meidän ainoalta lukijalta (Maria nää ainakin lupasit alkaa lukemaan tätä...) ja pyrimme jatkossa hieman aktiivisempaan bloggailuun! 

Tänään oli vuorossa semmoinen etureiden tappotreeni että huh ja hui. Otettiin alkuun vähän hackia ja sitten prässin kautta kyykkäämään. Loppuun vielä reiden ojennusta ja askelkyykkyä superina niin johan alkoi kävelykyky kadota. 
Itsehän tein myös sellaisen aika coolin tempun että vedin kesken askelkyykyn kontalleen lattialle kun jalat ei enään kantaneet. Kovasti koetin siinä sitten esittää että se konttaaminen kuuluu mun askelkyykkytreenikuvioon ja oli aivan tarkoituksella tehty. "Mikäs tässä kontatessa, hyvin ottaa reisiin nääs tämä tämmönen.."



Kamulihan on tässä ovelasti pari viikkoa vältellyt meikäläistä erinäisten tekosyiden (Saksan reissu) varjolla ja tänään kun vihdoin sain sen kiinni salilla niin kostin sille sitten kyllä kaiken kokemani vääryyden ja laitoin sen vähän itkemään.


Ilmeisesti Kamulilla iski hieman väsy kesken kyykkäämisen kun päätti tuossa tuommoiset pikku välitorkut ottaa. 

Viihdyttiin taas salilla tapamme mukaan useampi tunti jotta kaikki ihanat urokset eli massiiviset lihaskimput meidät huomaisi, mutta ei ehkä tehty mitään kamalan mahtavaa vaikutusta niihin ottaen huomioon että Kamuli makasi ketarat ojossa lattialla ja meikäläinen askelkonttasi pitkin alakertaa. 
Noh mutta leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä, minä alan nyt syömään karkkia jotta hauis kasvaa!

Ainiin ja päivän paras lohdutus: "No mutta pullottaahan noilla bodareillakin maha kun niillä on niin isot vatsalihakset.." 
Yeah right, siksi JUST mullon tämä kauhia pömppis!!

T. Änkyrä




1 kommentti: