perjantai 6. maaliskuuta 2015

Kaks kuuluisaa läskiä, persegalleria ja helvetin hyvä dieetti.

Noniin, jätäppä Kamuli hetkeksi kaksin blogin kanssa ja sehän on tehnyt tästä jo jonkin sortin persegallerian. Tuo belfiehän on tosiaan se meidän ensisijainen perseliike.

Tässä vaiheessa voisin vähän avautua siitä kun havahduttiin tuossa siihen, että on kolme kuukautta aikalailla aikaa luopua tästä läskipeitosta ja kaivaa ne vaivalla hankitut lihakset (luut, siellon perkele pelkät luut) esiin. On muuten sujunut hyvin! Viikkohan tässä on jopa kuilotettu ja huomasin jo tuossa tiistaina että pureskeltava magnesium on muuten JUMALATTOMAN HYVÄÄ! Ja se purkki piti piilottaa itseltä. Myös olen alkanut hieman kyseenalaistamaan tätä mun valintaa käyttää toffeen tuoksuista shampoota ja hoitoainetta, sillä olen suhteellisen varma siitä, että minut löytää joku päivä vatsahuuhtelusta koska "maistoin vain vähän".

Tänään sain ennen treenejä myös Kamulilta viestin:
" Mulla on syviä henkisiä ongelmia. Hyperventiloin ja syön suklaata H&M:n pukuhuoneessa, että tämmöstä tänään."

Koska tiiättehän te, dieetti. Viesti aiheutti huutonaurukohtauksen, mutta osui tavallaan omaan nilkkaan kun itse vetäsin sitten päivällä varmaan kilon rahkaa. Enkä nyt puhu mistään pro-ääs rahkasta, vaan ihan semmosesta kunnon läskeilyrahkasta jota ei voi edes rahkaksi sanoa kuin parhaalla tahdolla. Että kertakaikkiaan summa summarum tämä meidän kesädieetti etenee helvetin hyvin ja ollaan luultavasti kesällä lihavampia kuin nyt.

Tässäpä muutama kuva meidän pre-mallikeikka persetreenistä, kiitos ja anteeksi.




-Änkyrä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti